Crescent City

Huwelijk vrijblijvend waarom de wereld populariteit van dergelijke relaties groeit

Huwelijk zonder toewijding: waarom de populariteit van dergelijke relaties in de wereld groeit?

In de afgelopen jaren groeit de populariteit van open huwelijken, waarin beide echtgenoten zich misschien niet verbergen om andere mensen te ontmoeten. Wie zijn deze mensen en waarom ze zijn tevreden met de rol van het tweede plan, erkend Katerina Kricchko

Foto: Getty Images

Iets minder dan een jaar geleden, verscheen een verhaal in The New York Times, die een dergelijk belang van lezers veroorzaakt, dat twee dagen later, de redactie lanceerde de online kolom «Geheimen van open huwelijk van mo’Nick». Het artikel werd besproken met hun Actress Oscar Mo’Nick en haar vrouw Sydney Hicks. «Ik wilde blijven voor een ontmoeting met de mensen met wie ik ontmoet voor het huwelijk, en zonder gêne ik vertelde het aan mijn beste vriend», — verklaarde MO’Nick in een interview. Ter referentie: haar beste vriend — Dit is een man. Koppels hebben ook een podcast gewijd aan hun huwelijk genoemd «Open relaties MO’Nick en Sidney». In de commentaren, het geschil brak uit rond de geneugten en gevaren van monogamie, en een paar dagen na de release van het genoemde artikel begon de serie «Jij, ik, ze» Over een paar dat een andere vrouw geeft toe in hun relatie. Tele toon onmiddellijk verlengd voor nog eens twee seizoenen. In de afgelopen jaren is de belangstelling voor open relatie gegroeid – Dit is merkbaar in de media, en in sociale netwerken.

Vorig jaar heeft de New York Times verscheen een artikel over de dating site openminded onder de titel «Bestaat er zoiets als moreel verraad?». Dezelfde vraag klonken in één van de reeks «Boom» met Sarah Jessica Parker. Maar nog steeds in de discussie over open verbindingen, werd alle aandacht vastgeklonken aan het paar: mensen gediscussieerd of de avonturen aan de kant van de relatie zou kunnen warmen en te verbeteren seksleven, ontdekt hoe het mogelijk is — slaap met anderen zonder dat je huwelijk vernietigen. In dit gesprek was er geen andere belangrijke stem — De stemmen van de zogenaamde externe partner, die is gevonden met een van de leden van het paar. In de wereld van open relaties is er een term «pagina privilege». Voor de eerste keer werd hij genoemd door Franklin in en Yves Rickert in het boek «Meer dan twee: praktische richtlijnen voor morele polyamoria», publiceerde in 2013 (eng. Meer dan twee: Een praktische gids voor Ethische Polyamorie). Wat bedoelt hij in de praktijk? https://www.coastalwholesales.com/voors-en-tegens-van-de-8-meest-populaire/ «Denk je dat seks met uw «Derde gezicht» mooi, maar verschijnen op openbare plaatsen samen, kun je niet. Je houdt van deze persoon, maar niet zoveel als de sociale privileges van de schijnbare monogamie», — Schrijft op de site meer dan twee. Wie zijn deze mysterieuze mensen met wie de polygame paren slapen? Wat is het — Wees een vrije vrouw in iemands open relatie? Je voelt je echt altijd als een actrice van het tweede plan, zo niet een man van de tweede orde? Is het mogelijk om gelukkig te zijn in deze rol?

33-jarige Anna, een dokter ontmoet nu met een stel (bestaat in seksuele relatie met een man), maar kan niet ondubbelzinnig antwoorden. Haar zorgen dat ze niet open is voor een serieuze relatie die zou willen hebben. Ze vermoedt dat andere mannen verliezen hun interesse als ze erachter komen wat ze doet. Aan de andere kant, «Toen mijn seksuele behoeften wordt voldaan, ik voel me goed, want ik ben niet op zoek naar mannen, indien noodzakelijk en van hopeloosheid». Veel mensen zijn moeilijk om zich voor te stellen in de rol van een extra minnares: niemand wil lijden, worstelen gedurende de tijd met de tegenstander, die het voordeel kent, — Tenmost jaar, huwelijksakte, kinderen. Maar Anna is van mening dat het veel gemakkelijker om een ​​nummer twee dan de nummer één. «Ik was al de eerste in de open relatie, en het is erg moeilijk», — Ze zegt. In de stand van vandaag voelt ze zich «minder jaloezie en bedreiging», Ze wil niet dat haar man te verliezen, maar ze zou het niet als een verlies van het middelpunt van het heelal.

In open huwelijk, kan de derde niet nodig om de rol van de klassieke meesteres te spelen, omdat de man niet verhullen van het bestaan ​​van een andere vrouw. Veel van de partners zijn niet alleen bekend zijn met de echtgenoten van hun mannen, maar zelfs vrienden. «Ik hou van haar als zus, — zegt 28-jarige Lera over het eerste meisje van zijn vriendje. — Ik heb nog geen enkele vrouw die nee nee ja weet en zal niet denken: «Hoe wil ik dat iemand anders mijn man vanavond doet». Ik was voor haar voor iemand anders». Het lijkt erop dat deze vrouwen een manier vonden om jaloezie te overwinnen. Lera zegt dat open verbindingen haar benadering van emoties hebben gewijzigd. Zodra haar vriend hun plannen heeft geannuleerd om zijn te bezoeken «Basisch» Meisje. «Aanvankelijk voelde ik me teleurgesteld en benadeld. En dacht vervolgens: ik kan mezelf niet overtuigen wat ik graag het weekend doorbreng? Blijf alleen met hun gedachten, lees, loop in het park… Ik zeg niet dat het gemakkelijk is om te herstructureren. Maar je kunt in elke situatie voor jezelf profiteren». Dit is een soort managementstrategie: hoewel derden beweren dat ze verliefd zijn, beschouwen ze hun partner niet «Dus de enige». «Het leek me altijd: het zou geweldig zijn om een ​​van al mijn mannen te maken. Elk heeft uitstekende kwaliteiten, maar iedereen mist iets om het belangrijkste voor mij te worden», — lachen Anna.

36-jarige Alice, consultant over relaties, geeft de voorkeur aan een gratis vogel. Lange tijd is het in open relaties, terwijl zij en haar man afzonderlijk leven en om de twee weken zien. «We hebben zeer diepe relaties, — verzekert Alice, en ze heeft een hele lijst met redenen waarom het tevreden is met zo’n formaat. — Ten eerste, ik vind het leuk om er een te zijn. Ten tweede hoeft u niet constant toestemming te vragen of op zoek naar goedkeuring in alledaagse situaties. Minder ervaringen in partings, meer persoonlijke tijd voor hun interesses». En toch, tenzij zo’n vrouw kwetsbaarder voelt? In de diepten van de ziel zou ze blij zijn geweest als haar vriend zijn vrouw verliet? Wat in dergelijke opzichten is meer — Plussen of minussen? «Ik ben me ervan bewust dat ik ga, — Zeg Anna. — Als ik het gevoel heb dat ik verliefd word met een persoon en ik wil meer uit de relatie, dan is hij in staat om me te geven, voltooi ik ze». Het blijkt hoe derde partijen niet zouden proberen zichzelf te beschermen tegen pijn, ze zijn niet verzekerd tegen een gebroken hart — zoals wij allemaal. Het maakt niet uit hoeveel mensen deelnemen aan onze relatie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *